Facebook logo

Vi som driver byggföretaget är Robin Karlgren & John Glenros.

Gren & Ros Bygg och Entreprenad startade våren 2016 - dvs. innan de senaste omvärldsjävligheterna började.

Gren & Ros Bygg och Entreprenad AB, den traditionella byggfirman med entreprenad och helheten i fokus – i synnerhet med fokus på yrket! Vi lever för att leverera kvalitativa och vackra byggnationer till dig och dela med oss av glädjen ett lyckat byggprojekt ofta resulterar i, även om resan stundom torde kännas långdragen.

Vi startade år 2016 och var då två muntra filurer som hade en delad dröm om att jobba med verkliga saker, verkliga människor och få skapa präglade byggnadsverk därtill - Nu utför vi byggentreprenader i olika former till nya och återkommande kunder, där vi får utlopp för våra och våra kunders drömmar - Nybyggnationer, husresningar, tillbyggnader, renoveringar, köksinstallationer och badrumsrenoveringar är några av de arbeten som vi utför, och vi är bra på att göra det. 

2019 medverkade vi i KANAL5s Sofias Änglar, i Grytgöl.

Drömmen om en egen husmodell besannas år 2020, då vi fick vår första husbeställning av våran egna husmodell Valkyria - I början av 2021 stod första huset klart, och andra huset kom in i produktion efter sommaren samma år efter den lyckade visningen av det första huset. 

Söker du någon som kan ta helheten och någon som du kan ge ditt förtroende till, så har du kommit rätt. Tillsammans med dig kan vi skräddarsy byggprojektet utefter din vision och dina önskemål. Med våra kontakter och samarbetspartners, kan vi ta oss ann vilket byggprojekt som helst. Givetvis ser vi till att det ska vara så kostnadseffektivt som möjligt, och att det blir en en resa att minnas.

Vad väntar du på? Hör av dig till oss med ditt byggprojekt!

Följ oss på Facebook

Vi är nog det mest aktiva byggföretaget på facebook i Östergötland - gör som många andra och följ oss där!


Dagen före första dagen, våren 2016

Här har ni oss dagen före första arbetsdagen.

Robin Karlgren & John Glenros, dagen före första arbetsdagen

Har du några frågor, eller vill du slå till direkt?

Följ oss i sociala medier!