Facebook logo

Ofta väntar vi allt för länge med att renovera badrummet eller tvättstugan.

Ja, det är nog ingen som egentligen vill renovera sitt badrum eller tvättstuga - det är ju bara jobbigt, tar tid och är ett extremt ingrepp i vardagen. 

För entreprenören är det heller ingen gloria - det är ofta trångt, ibland får man en avloppspust i ansiktet och emellanåt en lidelsefull blick från byggherren.

Anledningen till att det tar tid, är att flera yrkesgrupper ska in och jobba relativt korta tider men i omgångar och flera gånger - därför är det en stor fördel att anlita en totalentreprenör, annars blir det du som får dra i alla yrkesgrupper.

Varför ska du då välja oss för att renovera ditt badrum eller tvättstuga? 

Vi gör ju fina och ibland annorlunda badrum, och så kommer vi många gånger med detaljer som lyfter barummen. Vi lyssnar tålmodigt på dina, ibland långdragna idéer, och så är vi alltid muntra och positiva när vi är och arbetar hos dig.

Detta är definitivt inget unikum bland de du har att välja på, så varför i helsike ska du välja just oss!?

I slutändan vet vi att det är roligast att göra ett badrum med oss - både tillvaron under badrumsrenoveringen och tiden efter.

Vi får dig att inte dumsnåla - badrummet är ändå ofta det första du blir omfamnad av varje morgon, rummet där du får vara ifred (någon minut i alla fall), och där du avrundar din dag.

Kontakta oss nu, så kör vi igång!

 

Har du några frågor?

Följ oss i sociala medier!