Facebook logo

Tänk dig för innan du tar in någon annan för ditt fönsterbyte!

Alla säljer fönster nu för tiden! Marknaden är fullsmetad av aktörer som säljer vad som helst innefattades en glasruta - den ena kampanjen följer dena andra och procenten tycks aldrig ta slut.

Billigast är definitivt inte alltid bäst och ingen pratar om kvalitén och finnishen på arbetet av installationen av dina fönster.

Det som tar tid och det som är det stora provet för fönsterbyten, börjar när fönstren satts på plats i sitt hål i väggen, eller taket också för den delen - Vi pratar om smygarna och fodren.

Hos oss på Gren & Ros får du en helt annan nivå på installationen! Vem som helst kan sälja fönster, men inte alla kan installera dem.

Förutom fönster, säljer och installerar vi även, dörrar, skjutpartier och vikpartier - perfekt till ditt hus och uterum.

Vi bygger även skräddarsydda uterum som anpassas utefter dig och ditt hus - kontakta oss, så börjar vi!

 


Vi är regionsåterförsäljade i Östergötland för DAKO.

Besök deras hemsida här, för att se produkterna.

Kontakta oss sedan om du har frågor eller vill boka ett hembesök eller begära offert för ditt fönsterbyte eller fönster till ditt nya lösvirkeshus.

Kommer de nya fönstren påverka utseendet på ditt hus allt för mycket, kan det behövas bygglov - inga problem - det hjälper vi dig med!

Kontaktformulär

Har du några frågor?

Följ oss i sociala medier!