Gren & Ros Bygg och Entreprenad

Badrummet eller toan är en viktig del i vardagen både morgon och kväll, och dess utformning har därför stor inverkan för dagen som vi står inför.

För att du ska få ett slutresultat som du blir nöjd med, tar vi hand om helheten i din renovering i form av totalentreprenad från rivning till invigning – oavsett om det är kaklat badrum eller med våtrumsmatta.

En badrumsrenovering innefattar många yrkesgrupper och utan förseningar beräknas den i snitt ta ca 6 kalenderveckor - fördelen är att du har en entreprenör som omfamnar helheten.

För att få ett bra slutresultat är det viktigt att projektera badrummet i god tid. Hos vår samarbetspartner Lexton Interiör Kök & Bad har du möjligheten att i lugn och ro projektera ditt badrum.

Vill du starta din badrumsplanering med oss, vänligen kontakta oss eller Lexton Interiör Kök & Bad där du i lugn och ro kan planera ditt badrum eller WC. Där har ni förutom kompetent personal ett utbud av badrumsmöbler och kakel & klinkers av kända och lokala leverantörer.

Har du några frågor?

Hitta våra kontaktuppgifter vi länken nedan

Följ oss i sociala medier!