Gren & Ros Bygg och Entreprenad

"Allt från staket till nybyggnation"

Gren & Ros Bygg och entreprenad

Vi på Gren & Ros erbjuder allt inom snickeri. Hos oss får du hjälp med allt från staket till nybyggnation. Genom ett bra samarbete och öppen dialog kommer ditt projekt och vår kunskap resultera i ett perfekt, kvalitativt resultat. Ta en titt nedan på vad vi kan hjälpa dig med och tveka sen inte att kontakta oss.

Nybyggnationer

Har du tänkt att bygga nytt hus eller något annat så är vi din givna och säkra partner. Vi har stor erfarenhet och hög kompetens så ditt projekt är i trygga händer.

Om- och tillbyggnationer

Behöver du ett extra rum eller vill du bygga om lite hemma då har du kommit rätt. Gren & Ros står för trygghet, kompetens och säkerhet. Kontakta oss för ditt projekt.

Kök och badrum

Kök och badrum behöver förnyas med jämna mellanrum och om det är dags så hör av dig till oss. Vi lovar dig ett snyggt resultat av hög kvalitet. Att du är nöjd är viktig för oss.

Altan och uterum

Passa på och få din altan byggd innan sommaren eller varför inte ett uterum så förlänger du säsongen. Tveka inte att höra av dig till oss så löser vi det innan första värmen kommer.

Total Entrepenad

Vi på Gren & Ros hjälper er från starten av ett projekt till slutförandet. Vi har god erfarenhet och ser till att just ditt projekt blir slutfört på ett så smidigt sett som möjligt, luta dig tillbaka och låt oss hjälpa dig.

Golvläggning

Golvet lyfter rummet! Har du en sliten matta, spruckna klinkers eller repigt trägolv? Inga problem, välj hur ditt golv ska se ut så lägger vi det åt dig.

Inredningar

Platsbrist är ett dilemma och nya garderober eller insättningar kan lösa dina förvaringsproblem. Hos oss får du tips och råd först innan vi utför arbetet så att du känner dig nöjd med hur det blev.

Utvändiga arbeten

Vi på Gren & Ros kan få ditt hus att se nytt ut. Väder och vind sliter och ibland kan det behövas lite nya snickerier eller lite fräsch färg för att få huset att se ut som nytt igen.

Panel- och fönsterbyten

Slitna fönster och sprucken panel kan vara en energibov. Låt inte det förstöra för dig utan låt oss byta panelen eller dina fönster för ett både snyggar och säkrare utseende.

Garage

Har du fått bygglovet klart för att kunna ge din bil en säkrare förvaring då ska du kontakta oss. Vi bygger ditt garage på ett trygg och professionellt sätt som gör att din bil står säkert i många år.

Staket

Har du ett gammalt staket som behöver bytas eller vill du sätta upp ett nytt så tomten ser snyggar ut då ska du höra av dig till oss. Berätta hur du vill ha det så hjälper vi dig.

Med mera

Hittar du inte vad du behöver hjälp med under de andra rubrikerna så finns det nog här. Annars så är du välkommen att höra av dig med vad du behöver hjälp med så löser vi det.

Följ oss i sociala medier!